éttermek

A Gringos Amigos mexikói étteremlánc dinamikusan fejlődik.

Ismerd meg éttermeinket közelebbről is!

Éttermeink:

GRINGOS AMIGOS ALKOTÁS UTCA (Mexikói étterem Budán)

Telefon: +36 1 798 6870
Nyitvatartás: Hétfő-Csütörtök: 11:00-21:00 Péntek:-Szombat: 11:00-22:00 Vasárnap: Zárva
Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca 47. (Alkotás utca és a Tartsay Vilmos utca sarkán)
Facebook:
http://www.facebook.com/gringosamigosalkotas

Tömegközlekedés esetén választhatod a 139-es buszt, melyről a Tarcsay Vilmos utcánál kell leszállnod.
Jöhetsz a 61-es villamossal is, amely a Csörsz utcai megállónál tesz le.

Ha autóval érkezel, akkor parkolóhelyet a szomszédos utcákban vagy a Mom park mélygarázsában találsz.

Biciklivel, kutyával, gyalogosan érkezőknek a saját bejáratott útvonalait javasoljuk, a lényeg, hogy a pihenés úti célja éttermünk legyen!

Az elegáns és trendi XII. kerület szívében található mexikói éttermünk az egyik legforgalmasabb részen, a MOM Park környékén. Tágas, jól szeparált belső tereinkben, kényelmes asztalainknál, gyermeksarkunkban kellemes légkörrel és gyors kiszolgálással várunk.

Érdemes barátaiddal és többször is meglátogatnod éttermünket, mert nálunk a hangulat valóban mexikói és élettel teli! Ha rossz a kedved, ha jó a kedved, ha éhes vagy, ha külön törődésre és finom ízekre vágysz – bennünk nem fogsz csalódni! Készülj fel hatalmas és színes választékunkra is!

Tortillasütés házilag, ízletes húsok és szószok, frissen fűszerezett salsa, puhára párolt babköret, zöld vagy piros paradicsomos rizs. Csak néhány a legjellegzetesebb összetevőink közül, melyek kombinációival és tudásunk, ízérzékünk legjavát adva szenvedélyes és ízletes mexikói ételek egész sora közül válogathatsz. Nálunk nem találsz mikrót, sem fagyasztót, mindent frissen és zamatosan készítünk.

A túlságosan csípős ízektől sem kell tartanod. Fontosabbnak tartjuk az ételek természetes harmóniáját és a minőségi alapanyagokat a mértéktelen chili használatával szemben. Számít, mennyi kalóriát fogyasztasz, ügyelsz az egészséges táplálkozásra? Több ételünket kérheted gluténmentes és vegetáriánus változatban is.

Egyszer mindent ki kell próbálni. Aztán rájössz, hogy nem elég egyszer, és kedvedre kísérletezhetsz ízeink és variációnk között, amíg megtalálod a legnagyobb kedvencedet!

Ezért mondjuk azt: legközelebb próbáld ki más variációban is! Így tutira nem maradsz ki a Gringos Amigos mexikói étterem földi paradicsomából!

GRINGOS AMIGOS ANKER KÖZ

Telefon: +36 20 985 2478
Nyitvatartás:

Hétfő - Szerda 11:30-21:30
Csütörtök - Szombat 11:30-00:00
Vasárnap: 11:30-21:30
Cím: 1061 Budapest, Anker köz 2-4.
Facebook: www.facebook.com/gringosamigosanker